Stukjes hemelblauw

prijs10,00
isbn9789030503750
auteurSue Durrant
leeftijdscategorie8+
aantal pagina's256
nur-code280
formaat21 x 14 cm
oorspronkelijke titelLittle bits of sky
vertalingNan Lenders
deel

Dompel je onder in het ontroerende verhaal over Ira en Zac, twee weeskinderen op zoek naar een fijn thuis. Door de ogen van Ira volg je gedurende twee jaar het leven van de twee kinderen en hun belevenissen in het weeshuis. Stukjes Hemelblauw is een onvergetelijk verhaal over opgroeien, hoop, het maken van vrienden en het vinden van een thuis.

Het debuut ontving in Nederland veel lof, werd in Vlaanderen geselecteerd voor de Kinder- en Jeugdjury 2017 en nam als tip bij De Wereld Draait Door een hoge vlucht.

Manda Heddema bij De Wereld Draait Door

Grote mensen zouden echt veel vaker een jeugdboek moeten lezen. En wat mij betreft beginnen ze met dit prachtboek!

Bas Maliepaard in Trouw

Het fraai uitgegeven droomdebuut van de Britse Sue Durrant, 'Stukjes Hemelblauw', is zo'n boek waarin de authentieke vertelstem je onmiddellijk grijpt. [...] Overal doorheen voel je zowel de onbedwingbare levenslust van de kinderen als hun verdriet om datzelfde leven dat hen keer op keer teleurstelt.

hetbestekinderboek.nl

Pas op, dit zou zomaar je lievelingsboek kunnen worden!! Echt prachtig geschreven, je wordt meegezogen in het leven van Ira en Zac in het kindertehuis. Hartverwarmend, hartverscheurend en soms ook grappig. Alle ingrediënten om een bestseller te worden.

gerelateerde items