LEGO® NINJAGO® abonnement - Meis & Maas

LEGO® NINJAGO® abonnement

Ben jij een echte LEGO® NINJAGO® fan? En wil jij geen verhaal meer missen? Neem dan nu een abonnement op het LEGO NINJAGO magazine. Een avontuurlijk magazine vol spannende stripverhalen, uitdagende spelletjes en interessante weetjes over de ninja's Zane, Cole, Kai en Jay uit NINJAGO CITY. Bovendien krijg je bij elk maandblad een LEGO minifiguur of miniset cadeau!

Ontvang dit jaar ook 4 edities van het LEGO NINJAGO Legacy magazine! Je ontvangt 8 keer het reguliere LEGO NINJAGO magazine, en 4 keer de LEGO NINJAGO Legacy special.

* Dit betreft een doorlopend abonnement

* Door het invullen van dit aanmeldformulier ga je akkoord met het delen van je gegevens met Abonnementenland: deze externe service verzorgt de abonnementen en daarmee ook de abonnee-gegevens van de tijdschriftenabonnementen van MEIS & MAAS.

soort abonnementJaarabonnement
aantal nummers12 (8x LEGO NINJAGO + 4x LEGO NINJAGO Legacy)
prijs€ 54
productplusLEGO minifiguur
frequentie12x per jaar
Ja, ik wil graag een abonnement
Aanmeldformulier abonnement

Ja, ik abonneer mij op LEGO NINJAGO magazine en ontvang tot wederopzegging iedere maand het magazine als eerste op de mat! Wil je liever telefonisch een abonnement afsluiten? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0251-257924.